Cautare

1875 de rezultate pentru "antena 1 pitesti accidente" (2.84 secunde)
Pentru reducerea riscului de accidente miniere in bazinul Tisei se vor aloca, din total, peste 14 milioane de dolari. ... Peste 1.000 de case ar fi grav afectate la un cutremur Specialistii spun ca peste 1.000 de cladiri rezidentiale vor suferi deteriorari iremediabile la un potential cutremur.
"De exemplu, daca un angajat este asigurat pentru accidente cu 30 de milioane de lei, iar pentru deces cu 20 de milioane de lei, adica cu un total de 50 de milioane de lei, procentul asigurarii este de 0,4%, insemnand...
"Ochii si urechile" Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati si superinspectorii institutiei, astfel pot fi considerati cei 10 controlori care investigheaza fraudele fiscale si care fac parte din Serviciul de Investigatii Fiscale (SIF), infiintat la 1 decembrie 2004.
Pe 2005, prima la un autoturism al carui propulsor are capacitatea cilindrica intre 1.201 si 1.400 cmc a fost de 168 lei noi.
çn Romania sunt omologate doar 30 de partii de schi, unde turistii pot fi asigurati in caz de accidente, dintre cele 120 cate exista in prezent, desi avem legi si programe de dezvoltare a turismului montan, rezulta din datele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).
virsta, daca si in cite accidente a fost implicat, vechimea masinii, ba chiar zona in care locuieste, zona care poate fi una de risc major de furt a masinilor.
Decizia maririi amenzilor pentru cei care circula cu masina fara a avea la zi RCA si ITP a fost motivata de guvern prin faptul ca in raportul de monitorizare pe anul 2005 pentru Romania, oficialii europeni au constatat ca doar 75% din masinile inmatriculate in tara noastra sunt asigurate pentru accidente, fata de media de 90% care este in Uniunea Europeana.
Potrivit lui Adrian Vasilescu, in luna decembrie 2005 "s-au intimplat citeva accidente", care au determinat ratarea tintei propuse.
Contributia la fondul de somaj este de 2,5%, pentru asigurari sociale de sanatate cota este de 7%, iar pentru fondul de accidente de munca angajatorii achita 0,5%.
Cetatenii romani indreptatiti sa primeasca despagubiri in urma unor accidente de circulatie suferite pe teritoriul unui stat membru UE vor putea primi daune de la o institutie romaneasca, in cazul in care asiguratorul persoanei vinovate de accident nu achita suma respectiva in termen de trei luni.
Gratie noului sistem, ar putea fi salvate multe vieti omenesti pe strazi, mai ales printre adolescenti, deseori victime ale unor grave accidente rutiere.
Nicolae Betivu spune ca, in calitatea sa de sef al Serviciului Securitate Miniera din CNH, a folosit telefonul mobil pentru a rezolva diferite probleme, in conditiile in care au avut loc doua accidente colective de munca.
De asemenea, sistemul poate fi utilizat pentru preintampinarea efectelor unor blocaje rutiere, fluviale sau ale cailor ferate, cai de acces inchise ca urmare a caderilor masive de zapada, accidente de trafic rutier, feroviar, a inundatiilor.
In special la noi, unde exista o zona mare de interes, cu foarte multe accidente, situatia impune patrulari mai multe, iesiri mai dese pe teren si benzina nu ajunge.
Daca sunteti un mare admirator al filmelor de actiune, inseamna ca sunteti obisnuiti sa vedeti masini ciocnindu-se in aer sau explodand in urma unor accidente spectaculoase. ... respectivul Carrera 4 fusese achizitionat in 2001 la pretul de 1,2 milioane de dolari Hong Kong.
Incepand cu 1 septembrie, angajatorii au obli-gatia sa prevada astfel de semnalizari la locul de munca, potrivit unei hotarari de Guvern adoptate ieri.
Astfel, in domeniul asigurarilor de autovehicule, cea mai frecventa modalitate de fraudare este cea prin care se incaseaza despagubiri de la societatile de asigurare in baza politei de raspundere civila RCA prin simularea de accidente auto in care sint implicate autoturisme care sufera avarii majore si autovehicule de tonaj mare care detin asigurari RCA.
In acelasi timp, prin bugetul asigurarilor sociale de stat pe 2007 au fost prognozate venituri totale de 22,7 miliarde de lei si cheltuieli de 22,4 miliarde de lei, cu un excedent de 278,6 milioane de lei, care reprezinta rezultatul financiar al sistemului de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale, se arata in proiect.
Chiar daca in unele cazuri acest lucru ar fi posibil, exista pericolul ca autovehiculele sa fie implicate in accidente rutiere din cauza lipsei de vizibilitate din zona.
Chiar daca prin munca la negru nu au asigurare de sanatate si pot fi victimele unor accidente, muncitorii prefera acest mod de lucru, deoarece salariile sunt mai mari.
google-analytics.com